Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική

20816_10151497651964484_444280612_nΛιποαναρρόφηση είναι η επέμβαση αφαίρεσης λίπους από περιοχές που μειώνουν την αισθητική και τη συμμετρία.

Η επέμβαση γίνεται με διάφορους τρόπους, όσον αφορά την αναισθησία: με γενική νάρκωση ή με μέθη και τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της λιποαναρρόφησης γίνεται με την κλασσική μέθοδο αναρρόφησης μέσω ειδικών κανουλών. Υπάρχουν κάνουλες, που λειτουργούν με δόνηση, με υπέρηχους, με laser ή ακόμη και ραδιοσυχνότητες. Η επιλογή εξαρτάται από την ποσότητα και την ποιότητα του DGNBDπρος αφαίρεση λίπους.

Στη συνέχεια, το λίπος αναρροφάται έξω από το σώμα με τη βοήθεια μηχανήματος αναρρόφησης υπό πίεση. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη τεχνική είναι η υγρή (tumescent) λιποαναρρόφηση. Το διάλυμα έχει μέρη από αναισθητικό και φυσιολογικό ορό και εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα βαθιά στο λίπος της περιοχής που αναρροφάται. Χρειάζονται 2-3 ώρες για την επέμβαση, είναι δυνατό να επιστρέψετε στην εργασία σας ακόμη και μετά από 3 ημέρες.

Πρέπει να φοράμε εσώρουχα διαβαθμισμένης συμπίεσης για 2-3 εβδομάδες, μετά την επέμβαση και μπορούμε να συνεχίσουμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες μετά από 2 εβδομάδες.

Η λιποαναρρόφηση βελτιώνει το σχήμα του σώματος. Μας δίνεται η δυνατότητα να αφαιρέσουμε λίπος από τις διάφορες περιοχές π.χ: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα, γάμπες, βραχίονες, μάγουλα και στο διπλοσάγονο κοινώς γνωστό ως ¨προγούλι¨. Οι τομές είναι πολύ μικρές και μερικούς μήνες μετά την επέμβαση δεν είναι κάν ορατές.

Διευκρίνιση : Η λιποαναρρόφηση ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σεΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ